JEM

JEM JEM

  • 9
  • 8
Official EEclone Channel for the Welsh Platinum Recording Artist JEM\nwww.jem-music.com

Video

0:31Crash the Super Bowl!
Crash the Super Bowl!Vaatamised 8 tuh4 aastat tagasi
3:58JEM - BEACHWOOD CANYON - LYRIC VIDEO TWO
JEM - BEACHWOOD CANYON - LYRIC VIDEO TWOVaatamised 6 tuh4 aastat tagasi
3:57JEM - BEACHWOOD CANYON - LYRIC VIDEO ONE
JEM - BEACHWOOD CANYON - LYRIC VIDEO ONEVaatamised 7 tuh4 aastat tagasi
3:48Jem - Beachwood Canyon - Single
Jem - Beachwood Canyon - SingleVaatamised 20 tuh4 aastat tagasi
3:21Jem - They - Official Video
Jem - They - Official VideoVaatamised 1,4 mln9 aastat tagasi
3:57Wish I
Wish IVaatamised 64 tuh10 aastat tagasi
3:21JemItsJustARide
JemItsJustARideVaatamised 30 tuh10 aastat tagasi
3:43Jem - I Want You To... - Official Video
Jem - I Want You To... - Official VideoVaatamised 195 tuh11 aastat tagasi
4:02Jem - It's Amazing - Official Video
Jem - It's Amazing - Official VideoVaatamised 7 mln12 aastat tagasi

Kommentaarid

  • They sent her into space to shoot the clip. Apparently they forgot to bring her back down to earth.

  • 2021 back to 2008

  • Jem! Godspeed. I was listening to "they" and wanted to thank you for attempting to wake up🙏 message received ✨

  • nih lagu jadi iklan di Global TV, gwe masih kls 4 SD dan sekarang udah kls 2 SMA.

  • Yang 2021 masih mampir ?

  • took me 26 years to find the tittle of the song...

  • Suaranya sopan banget masuk ke telinga 🥰

  • Big tuneeee, randomly popped into my head today. What a fucking bangerrr!!

  • Who 2021? :)

  • Незамысловатая композиция, но цепляет до глубины души! Bravo!

  • 2021

  • Nostalgia boss.

  • Iklan Di Global Tv:'''D

  • 2021!!! :))) Awesome music! They and this the best!!! :)))

  • Sad cok😭

  • when you try to play Cyberpunk 2077 on your old crap PC

  • serasa nostalgia iklan global tv wkwkk padahal udah tahun 2021,tau tau udah kuliah aja wkwkk

  • Saat saat global tv belom berubah menjadi gtv

  • its been 6 years. wow

  • Ketemu juga lagunya

  • Jem, i miss you. Where did you go? Why don't you have a new song? I love and miss your voice. Please creat a new song. Waitting you from viet nam

  • Amazing

  • Global TV!!!!!!!

  • Song this nice 😭😭😭😍

  • 2021 come on ❤️😭🎉

  • 12 years :')

  • 2021 angkat tangan kalian

  • Mengenang kaka gw yang udah ga ada setiap hari nonton Global TV

  • Kok lag?

    • Emang model MV nya begitu ngab

  • 2021 masih kesini

  • omg long time not hear this song 🥰🥰🥰

  • My ex girlfriend introduced me to this song few yrs ago. And now it's 2021. I've accomplished many things in life, and is now can cope with my depression. I will be married soon in a few days. If you ever read this Thanks

  • jadi flashback ke tahun 2014 :D

  • She's very cute and sweet, and she has a great voice too

  • ⚙️🎶🎵💕💞💓💗🎤💃🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿✨💫

  • 2021

  • 0:19 2021 Watching❓🎶

  • nostalgia banget lagunya anjir

  • 6 tahun berlalu,2021 gua baru inget judul nih lagu First time

  • This song is amazing and movational for me in 2021

  • The other video is better. Even though I like her stripping down. Just the one in the park fits the song

  • Come back brooo pilss

  • When 2014 in Indonesian television play this song and now I'm know this song and its so make me miss 2014.. thanks your song is verry nice

  • Al fin encontré esta canción tan genial que había olvidado como se llamaba ♥️

  • G old.

  • i still cry after listening this song :') thanks jem i hope you back again to be a singer :') #fromindonesia

  • Miss Global Tv:(

  • Jem,Where are you? We're really miss you :(

  • just a cute song

  • Entah kenapa dengerin lagu ini jadi inget iklan global TV sama film Real Steel pas masih SD😢, dan sekarang sudah mulai sinetron yang tidak mendidik 😌

  • Kangen aja sama iklannya. Akhirnya buka ini deh. Yang nonton 2021 like!

  • Entah kenapa global tv tuh bikin mv bagus banget pake clip film gitu pas dulu dari tema lagu+clip film yg dipotong jadi kesannya epic banget

  • να χαιρετησουμε τους φιλους που ηρθαν εδω μετα τη τελευταια εκπομπή της Μενεγάκη

  • Who Was in 2021?

  • zaman dimana Global TV masih nayangin film seru dan fresh

  • Sebelum Global Tv menjadi GTV

    • @9F Rendi Agustian iya gua tau, tapi luh tau maksud gua gak

    • Global TV=GTV itumah singkatan doang

  • Kls 10 😭 dan sekarang udah kuliah ..ga terasa banget 😭

  • Nostalgia:)

  • Jangan Bilang 2020 Pada mampir kesini gara" inget iklan GTV

  • Moch jafas Febrianto noh gw Tag

  • Ternyata banyak banget orang indo yhak.. kalo mau pergantian thn pasti inget trus sama lagu ini.. karna korban iklan global tv

  • 12 years ago😭 bsok dah 13 tahun yg lalu ngab

  • iklan global tv emang bener bener pas ngasih bgm nya

  • Nonton buat nostalgia 😂

  • Ketemu d bulan desember krna ke inget iklan big movie 😳

  • Still here:)

  • Big movie platinum 2014/2015

  • Plis gw kangen jaman ini TT TT

  • Yang nyari ni lagu gegara iklan gtv jaman dulu, fix kita seumuran

  • tanpa dicari tiba tiba muncul sendiri di beranda 🗿

    • good for you wkwk

  • 2030 login alumni global tv

  • Indonesian tv Chanel (Global TV), use this song as backsound to advertise some movie when new years come,5 years Ago.this song very nostalgic.

  • 11 tahun yang lalu ,nostalgia iklan global TV 😭😭

  • Baru tau judul lagunya :( GOD FINALLY

  • *Saat Global TV masih "waras"* Sekarang mah,.. (isi sendiri)

  • Tiap akhir taun inget ni iklan terus iklan global tipi hari ini 6 taun Yang lalu 25-des-2014 sedih goblog dengerin ni lagu ,ngena banget 🥺😭 #nostalgia

  • Good music

  • Nostalgia akhir tahun 2020

  • Teringat iklan big movies global tv akhir tahun 2014... Akhir tahun, libur sekolah, abis maghrib, diluar hujan deras, nonton big movies global tv... What a good old dayssss🙂🙂

  • Funny that people had to "find" this song, I've known it and been listening to it since it came out. Anarchist Anthem right here y'all.